זהו דיון על איציק באמת ימות ההוכחה פה בפנים בתוך פורום עספור עונה 2, חלק מקטגורית סדרות טלויזיה; עד שסוף סוף קלטתי.... כנסו לפה http://www.satla-zone.co.il/forums/f404/t117511/ הפרק הראשון של עספור כבר בשניות הראשונות מראים שם תקברים וזה ושימו לב ...
עד שסוף סוף קלטתי....
כנסו לפה עספור פרק 1 צפייה ישירה, הורדה / Asfur S01E01
הפרק הראשון של עספור כבר בשניות הראשונות מראים שם תקברים וזה ושימו לב טוב טוב
הם עומדים שם 3 אנשים !!!
השניות הראשונות האלה הם השניות החרונות של פרק 50 !!
יווו איך אפחד לא עלה על זה !!!!

יש לך שכל של עספור.
וגם הם מניחים על המצבה ג'וינט
איציק לא מת (דעה שלי)
הוא ברח עם ג'ולייט לחול כי גם איתי אמר לו להיזהר מקובי וגם הוא נראלי גילה איכשהוא ש קובי רוצה להרוג אותו ביגלל ג'ולייט.
תגידו מה יותר שקוף מיזה ??
ג'וינט על הקבר מסביב לו עומדים 3 אנשים ??
איציק כל הזמן היה מוציא ג'וינט....
ולמי עוד מוטי, קצר, ניטון, יכולים להגיד "שלום חבר " ??
צוף למשל
לגיבור התרנגול
נו מה אתם רציניים, קוברים כלבים בבית עלמין מכובד ? תחשבו על מה שאתם אומרים....
וצוף לא נראה לי כי אם זה הוא אז ארבעתם היו עומדים כבר.. וגם עבר כבר מלא זמן מאז שהוא מת....
המנהג בישראל זה לקבור באותו יום לא ??
או צוף או עמית
ואיציק אמר אפיללו שהוא לא הכיר את צוף.
איציק לא ימות עזוב אותך זה סדרה זה לא איזה סרט עם סוף רע מילא היה רק עונה אחת אבל כבר עובדים על עונה שניה הם לא יורידו דמות כזאת מרכזית
וזה אפשר לראות בהרבה סדרות שזה נראה כאילו הוא מת ופתאום מגלים שהוא חי
וואי איזה מעפן אתה ברור שזה השניות האחרונות של סיום העונה ביגלל שבתחילת הפרק הראשון הם אמרו שהם מספרים מה שקרה להם שם !!! איזה מטומטם אתה אחיי כולם ידעו את זה יגאון
חח עכשיו גיליתה אני חושב שאיציק זייף את המוות שלו בשביל לברוח עם ג'ולייט ואיתי עזר לו
חחחחחחחחחח שמעת על המשפט "שתוק ותיראה חכם" חחחחח ...
איציק בטוח ברח.... אחרת לא היה נפרד ממוטי ... לפני שהלך להיפגש עם קובי במוסך הוא חיבק את מוטי ואמר שאוהב אותו... וזה מוכיח שהוא התכוון לברוח ...וגם לפני זה גולייט אמרה לו בפלא אם הוא רוצה לברוח איתה??? אמר לה כן!! אז זה כבר ברור...יש גם מצב שמוטי קצר וניוטון בעצמם לא יודעים מי בקבר... יותר נכון בטוחים שאיציק נמצא שם... ובאמת שלמה שם או מישהו אחר...
נערך בפעם האחרונה על ידי Ella307 : 20/05/10 ב 20:46 סיבה: נ.ב
הוא מת לא ?
א'יזו
איז'ו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איציק בכלל היה אמור להיות בדיוואן עם גולייט בזמן של פיצוץ האוטו
נדב אף אחד לא מת אבל
לפחות בפרק ראשון
אוובואה איז'ו חחחח
הוא לא מת תפסיק לזיין תמוח תיראה בפרק 50 בסוף, שהוא בא לגו'לייט לחדר שלה במלון ואומר לה איז'ו חחח