זהו דיון על עספור עונה 1 - צפייה ישירה בכל הפרקים (עד פרק 50) בתוך פורום עספור עונה 2, חלק מקטגורית סדרות טלויזיה; 12 בלילה. -->...
12 בלילה.

דביר למה כל פרק לוקח לעלות יומיים ?! מתיי פרק 12 <-----(התכוונתי לפרק 15) יעלה לפה ?
נערך בפעם האחרונה על ידי marVEL : 25/03/10 ב 21:43
דבר ראשון אל תדבר אליי כאילו אני חייב לך משהו
דבר שני כל הפרקים שיצאו עד היום (כולל פרק 12) עודכנו פה אז אתה מוזמן להסתכל טיפה יותר טוב לפני שאתה מעביר ביקורת
פרק 15 לפני השידור
לא מספיק לך ?.
פרק 15 עודכן
מגניב
למה אני לא רואה שום פרק עכשיו ?
למה פתאום לא רואים תחלונות שמנגנים
טנקס
אני לא מצליחה לראות את הפרקים..כל הזמן מופיעה לי הודעה שצפיתי כבר 72 דק' ובשביל לצפות אני צריכה לחכות , וגם כבר שחיכיתי אז הוא הראה לי חצי פרק ושוב התנתצק עם אותה הודעה שעברתי 72 דק', אין לי הוט ראיתי עד פרק עשר וזהו, אני כבר שבוע מתח מה קורה..
מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה לא בסדר בצפייה ישירה פה?
תודה ושבת שלום (-:
זה בגלל שהאתר megavideo מרשה לראות רק עד 72 דקות אלא אם כן יש לך משתמש שאת משלמת עליו כסף ואני לא חושב שאת בוחרת באפשרות הזאת.
כדי לראות 72 דקות נוספות תצטרכי להחליף כתובת IP, כדי לעשות את זה צריך לדעת איך את מתחברת לאינטרנט.
אם את משתמשת בחייגן אז זה לא בעיה רק להתנתק ולהתחבר, אם זה ראוטר אז זה תהליך קצת יותר ארוך.
בכל מקרה את תמיד יכולה להוריד את הפרקים ולא לראות אותם בצפייה ישירה, ככה גם האיכות היא הרבה יותר גבוהה מאשר בצפייה ישירה.
להורדת הפרקים: עספור - הורדה ישירה של כל הפרקים (עונה 1+2)
יואו..תודה רבה (-:
בעקרון זה מחשב נייד עם מודם סלולרי, זה אומר לך משהו..כי אני באמת לא מבינה בזה...
אני לא מכיר איך אפשר לשנות עם זה אייפי... אולי אם תנתקי להרבה זמן ואז תחברי שוב.
אף פעם לא השתמשתי בזה...
אני עדיין בכל זאת ממליץ לך על האפשרות של להוריד את הפרקים מאשר לצפות בהם ישירות באתר.
יש מדריך של בן CryDEvil איך לעקוף את ה 72 דקות... אני אחפש לך.
עודכן פרק 17.
יש לי בעיה ,
לפעמם יש פרקים שנתקעים בנקודה מסוימת ואם אפשר להמשיך לצפות ...
מה לעשות ?
יאלה עידן בחייאת אחי תעלה לפה , אמרת ב-2
פרק 18 לא עובד.
תודה
אחי למה 19 לא עובד?
עובד כמ שצריך עובד.
מתי יעלה פרק 20?..
יום ראשון .. או שבת ב12 בלילה.
מתי מגיע פרק 20?
דביר אתה מלך תודה!!!
יללללה בית"ר
כותרת!