זהו דיון על Sega rally revo [דיון] בתוך פורום סיקורי משחקים, חלק מקטגורית משחקים; משחק לאנשים שאוהבים מירוצי ראלי קשוחים אני אפרט על כל תחום בנפרד: גרפיקה המשחק מתהדר בגרפיקה מרהיבה באיכות גבוהה, עם ...
משחק לאנשים שאוהבים מירוצי ראלי קשוחים
אני אפרט על כל תחום בנפרד:
גרפיקה
המשחק מתהדר בגרפיקה מרהיבה באיכות גבוהה, עם ההגדרות המתאימות כמובן.
לא נופל משום משחק מרוצים שיצא לי לראות, הנופים נראים מעולה, הכבישים והמשטחים נראים מציאותיים למדי, והכל בעצם נראה ממש טוב.
דרישות המערכת המומלצות של המשחק:
2GHz Pentium 4® or equivalent AMD® Athlon 64
1GB RAM
128MB Graphics Card supporting Shader Model 2.0 - DirectX® 9.0c compatible
DirectX® Compatible Sound Card
Microsoft® Windows® XP (SP2) or Vista
DirectX® 9.0c
Monitor with minimum resolution 640x480
Internet Play - Broadband required - 512kbs connection minimum
משחקיות
המשחקיות של SEGA Rally מאוד זורמת ומהנה, לא משעממת, השליטה במכונית מאוד נוחה וקלה לשימוש, אחרי שמתרגלים ושולטים ברכב אין משהו שיכול לעצור אתכם.
ריאליסטיות
כהמשך לגרפיקה, המשחק נראה מאוד מציאותי, גם בקטעי ג'ונגלים עם הרבה עצים וצמחים הכל מציאותי.
גם הזרימה של המכונית על המשטחים והתגובה של החלקים במסלול למכונית נעשו בצורה נחמדה, למשחק יש פיזיקה לא רעה בכלל.
סאונד
בתפריט ובמשחק עצמו יש כל הזמן מוזיקה שתצפו ממשחק מרוצים, מוזיקה שונה לכל סגנון מסלול שמוסיפה המון לאווירה.
מצבי משחק
יש 4 מצבי משחק:
Championship - במצב זה תוכלו להתחרות במרוצים ולהשיג מכוניות חדשות.
Quick Race - מסלול יחיד, כאן תוכלו להתחרות עם כל סוגי המכוניות, מצב זה לא נותן כלום להמשך המשחק.
Time Attack - במצב זה תנסו להשיג את הזמן הכי טוב מתוך אנשים בעולם שמעלים את התוצאות שלהם לאינטרנט. אם תגיעו לאחד המקומות הראשונים תוכלו לראות את השם שלכם ברשימה. יש לציין כי מצב זה דורש אונליין וחיבור המשתמש.
Multiplayer - מצב אונליין, משחק נגד אנשים. עושים הרשמה קצרה בתוך המשחק אם עוד אין לכם משתמש, ומשם תוכלו לשחק אונליין נוח ומהיר נגד אנשים. לצורך משחק באונליין חייבים את התוכנה Hamachi הניתנת להורדה מפה.
בנוסף למצבי המשחק, יש אפשרות בשם Garage אשר נותנת לכם מידע על ההתקדמות שלהם במהלך המשחק, ואפשרות Options דרכה ניתן להגדיר את המשחק איך שתרצו. (יש לציין שאת הגרפיקה משנים דרך קובץ אחר בתיקיית ההתקנה ולא דרך המשחק עצמו)
בבקשה תגיבו עם אהבתם זה מדריך מושקע D: