זהו דיון על דיון הנהגים שביניכם כמה פעמים עצרו אותכם או אם יש למישהו נקודות או עבירות ? בתוך פורום לימודי נהיגה ותאוריה, חלק מקטגורית פנאי ובידור; אני ישלי רשיון כבר 9 חודשים נקיי לאללה בממוצע כל 5 ימים עוצר אותי שוטר ותמיד הכל בסדר ! רוב ...
אני ישלי רשיון כבר 9 חודשים נקיי לאללה בממוצע כל 5 ימים עוצר אותי שוטר ותמיד הכל בסדר ! רוב המקרים ביום שישי בלילה בצומת מגדל-טבריה
הם 24 שעות שם נמצאים !
פעם נסענו 4 חברה לטבריה וזה כשחזרנו עצרו אותנו משטרה אני הייתי נהג כמובן עשו לי בדיקת אלכוהול בבלון המזדיין הזה הכל היה בסדר כי אני כמעט לא שתיתי כולה חצי בקבוק בירה בגלל שאני הנהג והם לא דברר בכלל על הנוסע ה 4 אין לי מושג למה יש מצב שלא שמו לב או שלא רצו לבאס אותנו בכל מקרה עבר !
מה אתכם ?

not yet
ואללה אין לי רישיון ונעצרתי כבר 5 פעמים ושילמתי 5000ש"ח
סתםם
עצרו אותי 3 פעמים, פעמיים בדיקה שיגרתית כזו של משטרה כחולה ופעם אחת משטרת תנועה כי לא שמתי לב לתמרור עצור :X.. הוא עשה לי גם ינשופון כמוך (הבלון המסריח הזה, וזה לא ינשוף, ינשוף זה עם מכשיר כזה :ס) ולמזלי הוא ויתר לי(ברוך השם :X)
חח כה אבירן לפעמים הם מוותרים
אבל רוב המקרים הם בני זונות !
אין לי רשיון :S
עוצר אותך לפחות פעם ב-5 ימים? מה אתה נהג שודים?
אין לי רישיון
עוד לא עצרו אוית ומקווה שלא יעצרו גם :]
עצרו אותי כמה פעמים אבל לא משהו מיוחד
הכי מיוחד שקרה לי לאחרונה זה שוטר שיצא לאמצע כביש וגרם לי לעצור בצד אחרי שקלטתי אותו מכוון עליי לייזר, ניסיתי לבלום כמה שאפשר לפני שהוא קרא את המהירות שלי, בסוף הוא אמר לי שנסעתי 130קמ"ש (בכביש 90קמ"ש) אבל הבאתי לו אותה ביציאה מצחיקה והוא נתן לי ללכת.
שוטר: "אתה יודע כמה נסעת"
אני: "לא חושב שזה משנה כל כך"
שוטר: "130 בכביש 90"
אני: "שמע, עצם העובדה שעצרתי לך במהירות שנסעתי מראה שאני מכבד אותך ועצרתי לך בגלל שביקשת"
(בנתיים בדק רישיונות, ראה שאין לי שום עבירה)
שוטר: "עשית בשכל, סע לשלום"
אני(פרצוף מאושר): "תודה רבה אדוני, יום טוב"
*אחרי שניה אני שוב על פול ספיד ממשיך בשלי xd*
---------
תאמת השוטרים יודעים שאם אופנוע מהיר עוצר להם זה רק בגלל שהוא מחליט לעצור ולא בגלל שהוא מפחד מהשוטר או משהו, יכלתי באותה מידע פשוט לעוף משם ולצאת ביציאה הקרובה לתוך הערים, אבל זה לא כזה נורא כי יכלתי להסביר לו שהיה כביש ריק ולא סיכנתי אף אחד וכו', אבל הוא היה די נחמד וראה שאני נותן לו כבוד שמגיע לשוטר לפי השיחה
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The beauty is in the eye of the BEER holder
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
פייי איזה תרגיל חכם עשיתה עליו
באלי רישיון![]()
בקרוב רישיון
בנתיים לא עצרו אותי ומקווה גם שלא יעצרו
יש רישיון לא עצרו אותי
עצרו אותי לפחות 10 פעמים מחסומים בדיקות שגרתיות
וכמובן עבירות תנועה יש לי כבר 12 נקודות(נהיגה מונעת)
מהירות 88 בכביש של 50 8 נקודות 750 שקל (בהתחלה הראה לו 91 בממלז אבל הוא היה טמע ניסה לתפוס יותר בסוף תפס פחות
ורמזור עצור 4 נקודות 250 שקל
ומנורה שרופה שדוח זה 100 שקל קיבלתי 250 רק בגלל שבוחן תנועה עצר אותי ועוד איזה עצירה דפק לי
כביש מהיר באר שבע קרית גת דופק פרסה בקטע פרסה שרק רכב ביטחון יכול לעשות פרסה
חשבתי כבר רצחתי מישהו