זהו דיון על Satla-Zone גאה להציג..... בתוך פורום RolePlay, חלק מקטגורית GTA SAMP; השם זה הדבר האחרון שמדאיג אותנו..אותנו מדאיג השרת =-= -->...
השם זה הדבר האחרון שמדאיג אותנו..אותנו מדאיג השרת =-=

סוף סוף..
בע"ה אני יחזור, Ryan_Lucas למי שזוכר ^_^
Ryan_Lucas, Leader Of Los Santos Police Department
![]()
מה הראיתם פה בעצם,כלום?..
טריילר אמור להראות את מה שיש בשרת,את הדברים הייחודיים לכם,אוטובוס (O_O) יש בכל שרת ..
יאללה מחכה בקקוצר רוח!!
אבל יש בעיה..
יש קהילה ענקית שאף אחד לא רוצה ליפרוש ממנה..
טוב נו!
אנחנו נכסח אותם!
תאמין לי שלא נכסח הבעיה זה שלהם יש פורום ענקי אחד הענקים בארץ ודבר שני הם לא יבואו כי יש פה כאלה שמדברים עברית
דבר שלישי אופיר עדיין לא קיבל את האייפי =-=
לא קשר מנהל הפורום עידן Dmm אמר לעידן אופיר וגל שעד שבDM לא יהיה הרבה אנשים הם לא יפתחו את קהילת הRP ועידן אמר לי שהוא עוד פחות משבוע יפרוש אז כולם כנסו לDM ותביאו את כל החברים שלכם שיהיה הרבה אנשים בשרת ואז Dmm יביא לנו שרת
באמת אין לי מה להגיד לכם, אני לא רוצה לאכזב אבל אי אפשר להתקדם ככה.
אם אתה רוצה שיהיה שרת בוא לDM ואז הבעלים של הפורום יראה את זה ואז הוא יפתח לנו RP ואם אתה פורש עכשיו ואז תחזור אם יהיה לנו אר פי אתה פשוט צבוע ובוגד
תשמעו חברה נראה לי שתפסיקו להספים פה פשוט נחכה ונראה
XD אני לא מדבר עם F*P אני מיתכוון ל T*z יש להם יותר מ 20 ילידם ממוצא הקהילה הכי ענקית בארץ ל RP.
אחרי ש I*p ניסגרו..
כולם שם כבר רמות ענקיות , 14,12,13,11,9,8,7, כולם עם רכבים בתים עבודה מאפיות לרוב יש RP.
דבר אחד מפריע.
זה אדמינים האדמיינים לא מי יודע מה טובים..
לדוד שלי יש מנהל ראשי בפורום שלהם :O
חבר שלי דור,מקסים,יונתן,דימה,עדי ועוד מלא יש להם אחלה RP..
פשוט הרוב שם נונים ..
מזל טוב ל:
ShoNiK
GrasS - תזהר אתה מנהל אני לא יכול לתת אזהרה
קיבלתם אזהרה! תהנו![]()
אופיר\גל תוסיפו בנושא "התקדמות המוד"
מערכות שאתם מכינים ואחוז סיום הכנה.
(מערכת *** 80%)
זה לא טריילר ממש מושקע , אם אתה מעוניין אני ישלח לך בפרטי את הטריילר שהכנתי לקהילה .
וסתכל מה זה .
אל תדאגו יהיה טוב(קראתי את כל התגובות הרבה רושמים שהם חוזרים לשחק פה וגם אלו שמגיבים בסה"כ יצא 14 לא כולל חברים שאני ינסה לשכנע לבוא לשחק בשרת הזה)
ואלו שמפחדים מ-T*Z אל תדאגו,לפי הנעוץ הולך להיות מוד מעולה,לשחקנים תהיה איכות ולא יהיו נונ ארפי=שרת מצליח..
נערך בפעם האחרונה על ידי Aviv_Eliyahu : 27/09/10 ב 05:06
בפתיחה הולכים להיות ילדים ,כי עידן מביא חברים שלו שלא הגיבו בפורום הרבה..
אני גם מביא כמה,ואולי אנחנו מאחדים את הקהילה החמודה של תמיר
נערך בפעם האחרונה על ידי _IdaN_ : 27/09/10 ב 11:09
t*p ניסגר , אין לכם מה לידאוג .
יש לכם איזה כמה שבועות עד שהיא חוזרת ( קונים אותה ) , אז בנתיים תיזדרזו , ככה שנראה לכולם שיש לנו מוד יותר שווה ומוד פצצה .
ככה הם ביכלל לא יבואו לT*Z שהוא יפתח .