זהו דיון על עזרה |משתכר יחסית מהר. בתוך פורום אלכוהול וקוקטיילים, חלק מקטגורית איזור הסטלה; שלום אני בדרך כלל מארכן עם חברים בימי שישי ככה ועכשיו בכלל בחופש איזה בקבוק סמירנוף... עכשיו אני שותה איזה ...
שלום אני בדרך כלל מארכן עם חברים בימי שישי ככה ועכשיו בכלל בחופש איזה בקבוק סמירנוף...
עכשיו אני שותה איזה שלוש שותיים ואני מתחיל להסתובב לי הראש אחחושרמוטה ובשוט החמישי הערב שלי מחוק....
זה שותיים קטנים אין משהו מיוחד.
קיצר..... רציתי לדעת אם למשהו יש רעיון כאילו איך אפשר לעשות שאני ישתקר יותר לאט?

על תשתה
לפני שאתה שותה בכלל לך לאכול משו אסור לשתות על קיבה ריקה
וגם לשתות מים....
אבל הכי מומלץ? אל תשתה
תאכאל לפני, אל תשתגע כשאתה שותה שב לך בספסל ושתה בפאנן..
ואפשר לשתות עם ערבוב גם אזז...
למה לך להשתכר יותר לאט? וודקה זה מגעיל גם ככה =]
ובכל זאת, אם כבר ביקשת - ממולץ לאכול לפני, ורצוי משהו רווי בשומן. סטייק אנטריקוט 350 גר' יעשה את העבודה לא רע =]
גם לשתות הרבה מים זה חשוב! זה אמנם לא מאיט את קצב ההשתכרות, אבל זה חשוב בשביל למנוע התייבשות (הכבד משתמש במים כדי לפרק אלכוהול).
והכי חשוב - דע מתי להפסיק לשתות!
שיהיה אחלה שיכרון! =]
ההיפך הייתי רוצה להיות כמוך כי אני רוסי ואני צריך איזה חצי בקבטק כדי להשתקר וזה תוכן לי ת'כסף(מזל שאני שותה רק פעם בחודשיים שלוש)
כמו שאמרו לך לפניי אז פשוט תוכל הרבה ליפני שאתה שותה. ואת השוטים הראשונים תשתה שוט לחצי שעה בערך ותהיה רגוע אחרי שאתה תופס ראש אז תעשה מה שאתה רוצה
אני חושב שאני הראשון שאמר את זה...אז למה אתם חוזרים על זה אותו דבר?
חוזר: עזרה |משתכר יחסית מהר.
לפני שאתה שותה בכלל לך לאכול משו אסור לשתות על קיבה ריקה
וגם לשתות מים....
אבל הכי מומלץ? אל תשתה
כי כל אחד רוצה להביע את דעתו בנושא =]
Jחח עזבו כפרות..תקשיב לכמה שאמרו לאכל הרבה הרבה...ושתה בכיף...תאמת כשאני שותה במסיפה אני לא שיכור כמו שאני שותה על ספסל..באירוע זה פחות סטלה נשבעלך ככל שאת רוקד..כל אחד צריך לדעת את כמה שהוא צריךך.....זהוו אחייייייייייי
חחח סהררררררררר מה אתה עושה פפהה
תשתה אחי הרבה אבל תוכל ליפני זה ותשתה מים הרבה !!אחי ואת השוטים הראשונים תשתה עם משהו XL תיתפוף סטלה אחי ואז לאט לאט יותר יותר עד שאתה מרגיש בסטלה טוב אחי על תשתה כמו רוסים אני רוסי אחי אני שותה ישאר הרבה הרבה אחי אני שותה לפחות חצי בדבוק אחי עד שאני מקבל סטלה אחי אני שותה לפחות פעמיים בשבוע אחי אני שותה הרבה אבל אתה תשתה אחי ככה לאט לאט שוט ראשון אחי רק אחרי הזה חצי שעה תשתה עוד וככה !!תשתה אתה תיראה היה לך סטלה הכיע טובה שיש!!