זהו דיון על שאלה בנוגע ל-CONFIG בתוך פורום Call of Duty 4, חלק מקטגורית Call of Duty; הורדתי קונפיג של שחקן מהאתר, וכששיחקתי ב-PROMOD הכל היה כרגיל ודווקא התלהבתי מהקונפיג, ואז כשניסיתי לשחק ב-NOMOD...גיליתי שיש שם HACK ...
הורדתי קונפיג של שחקן מהאתר, וכששיחקתי ב-PROMOD הכל היה כרגיל ודווקא התלהבתי מהקונפיג,
ואז כשניסיתי לשחק ב-NOMOD...גיליתי שיש שם HACK שעושה שלא משנה איפה אתה מסתובב במפה יש חצים שמצביעים על האזור
שבו האויבים נמצאים. סוג של WH...משהו כזה.
אתם יודעים אם יש אפשרות למחוק את ה-WH מבלי למחוק את הקונפיג לגמרי?
תודה מראש.

תמונה?
תביא תקונפיג!!!
חח סתם לא. אני ממליץ לך למחוק אותו.
לא הגיוני, איך האק יכול להיות בתוך קונפיג?
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The beauty is in the eye of the BEER holder
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
שיביא תמונה ונראה בידיוק מה הבעיה =]
או שזה באג כמו שקרה לגולן הוא נכנס לTDM ופתאום הנקודות האדומות זזות לאן שהשחקנים זזים=] (כמו שיש בסבוטאג' שיש תיקו אז רואים לאן כל אחד הולך וזה חח) מגניב אחושרמוטהה חחחחחח
אבל זה היה רק באג =]
מה שקרה אצלי שזה על המסך (לא המפה הקטנה) הופיעו חצים אפורים שהצביעו על המקום שבו נמצא השחקן בדיוק...לא כזה שהראה את כל הנקודות האדומות.
ואיך אני מעלה תמונה? על איזה כפתור ללחוץ? אף פעם לא עשיתי את זה
F12 בתוך המשחק אם אני לא טועה, אחרי זה יהיה לך תיקייה עם תמונות בתוך התיקיה של המוד
או שזה F9 ? בכל מקרה אתה יכול לבדוק בהגדרות.
ותשלח לי ה"פ ותגיד לי איזה קונפיג, שאני אדאג למחוק אותו
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The beauty is in the eye of the BEER holder
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
lol זה הסימנים של ה target
יא מסטול החצים מסמנים את ה A;B
זה של רז (rzyRr) .
זה גם מה שאני חשבתי עד שנתן לי קיק על HACK...
יכול להיות שזה חד פעמי כי בינתיים זה לא חוזר.
חחחחחח אתמול היינו בטימספיק של הסבוטאג היו שם אנשים דיברו איזה קונפיג יש להם אחד אמר יש לי קונפיג של KATAHA ואחד אמר של REEZER איזה דאחקות