זהו דיון על שרתי Search & Destroy HC בתוך פורום Call of Duty 4, חלק מקטגורית Call of Duty; אהלן, באתי לשאול אם מישהו מכיר עוד שרתים של S&D בהארדקור חוץ מניאו. Punisher החליט שצריך לגוון והתחיל לשים מפות ...
אהלן, באתי לשאול אם מישהו מכיר עוד שרתים של S&D בהארדקור חוץ מניאו. Punisher החליט שצריך לגוון והתחיל לשים מפות כמו: downpour, chinatown, pipeline, ו - wet work. אני לא ממש מתלהב מהרעיון (ביחד עם עוד איזה 100 אנשים) ואני רוצה לשחק במפות הפופולריות. אה ותגידו לי אם אני צריך מקורי כדי לשחק בשרתים האלה. תודה

השרת שלי Rp אני אולי יחדש אותו
חחח לול גם פרוצניק גם בכיין.חעח.
גם ילד קונטרסטרייק DE_DUST2 וDE_DUST
פורש פרוש.
זה קוד4 DUST MAPS שחק ב CS
שרת שלנו נעשה מה שאנחנו רוצים..
נערך בפעם האחרונה על ידי PuNisHeR : 16/07/09 ב 17:11
סתום ת'פה יבולבול נפועח
מה אכפת לך מה יש לי בחתימה מה יש לך בחתימה 10 על 1? חחחחחחחחחחחחח
החתימה כבר שנתיים. ואין לי כוח לעדכן אותההה פיזדטסס..
נערך בפעם האחרונה על ידי PuNisHeR : 16/07/09 ב 17:15
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח
שניה,כואב לי הצד..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עצוב.
מה זה מסדר כאפות-אשכים ?
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The beauty is in the eye of the BEER holder
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
גם אני אשמח לקבל הסבר ארוך על המושג "מסדר כאפות-אשכים".
ספי יש הומו
כוס אמעקקק
LOL2
את זה אימא שלי עושה
יש לכם התנהגות של ילד בן 6 תאמינו לי
כוס אמעקקק
עזבי הילה promod adults its like F*P Adults
חוץ מכמה בוגרים באמת
(בר.דימה.ווה.tekinsz.ועוד שמדברים איתם ^^
אישה טפשה מטבח מיטה.
punisher, לפי התמונה ששמת אתה אוהב לגרגר זרע - זה בטוח.
בקרוב יהיו עוד שרתים S&D הארדקור ואני לא אצטרך לבוא לשרת המעפן שלך, יא גמד EMO מסריח.
מצידי אני יוציא גם 23058723905 שקל על סידיקי , העיקר לא לבוא לשרת שלך, יא ילד קטן שאוהב לתת באנים כי זה מעלה לו את הבטחון עצמי.
לפי מה שראיתי פה, האנשים הספיקו לתת לך מסדר כאפות עוד לפני שאני חזרתי.
אלפה אתה יכול למצוץ לי ולא תשחק בנאו. רק בפייק כמו איזה ילד כאפות.
הקהילה הזאות הייתה חרא ונישארה חראא.
lick my balls nubs.
EMO RULEZ.
קנאים ימותו