זהו דיון על Infected Mushroom - Legend Of The Black Shawarma 2009 בתוך פורום מוזיקה אלקטרונית, חלק מקטגורית מוזיקה; Legend Of The Black Shawarma-Infected Mushroom 2009 האלבום החדש של אינפקטד מאשרום להורדה ! 2009. Artist: Infected Mushroom Title Of ...
Legend Of The Black Shawarma-Infected Mushroom 2009
האלבום החדש של אינפקטד מאשרום להורדה ! 2009.
Artist: Infected Mushroom Title Of
Album:Legend Of The Black Shawarma Year Of Release:
2009 Label: HOM-MEGA PRODUCTIONS
Genre: Psychedelic Pop
Bitrate: VBRkbps/44.1Khz/Joint-Stereo
Total Time: 77:50 min
Total Size: 139 MB
01.Poquito Mas
02.Sa'eed
03.End Of The Road
04.Smashing The Opponent - featuring Jonathan Davis (Korn)
05.Can't Stop
06.Herbert The Pervert
07.Killing Time - featuring Perry Farrell (Jane's Addiction)
08.Project 100
09.Franks
10.Slowly
11.Legend Of The Black Shawarma
12.Riders on The Storm (Infected Mushroom Remix) Bonus
http://rapidshare.com/files/27338944...DArk_Angle.rar
or
http://rapidshare.com/files/273461756/infected-new.rar
תהנו ! Sz Forums.
נערך בפעם האחרונה על ידי the dark angle : 30/08/09 ב 19:12

אתה תותח !!!
אני יודע =] חח
אכן תותח
אחרי יומיים של שמיעה מרובה הגעתי למסקנה שהאלבום הזה יותר טוב מהשניים הקדומים אבל אינפקטד של פעם לא יחזרו אף פעם...
בווישס ובסופרוויסור הם נפתחו לקהל גדול בעיקר של ערסים ופרחות ונראה לי שכאן הם נפתחים לקהל מסוג יותר איכותי אבל עדיין לא פסייטראנס כמו פעם
פרוג'קט 100, טראק מבטיח
סעיד גם חביב אבל את זה אנחנו יודעים כבר מזמן
פראנקס סבבה
קילינג טיים אחלה...
בכללי המון המון מידי גיטרות
נערך בפעם האחרונה על ידי Grimble Gromble : 30/08/09 ב 12:27
רק דבר אחד יש לי לומר לך אביב:
אין דבר כזה יותר מדי גיטרות אם יודעים להשתמש בזה כמו שצריך..
באלבום הזה אינפקטד מראים כושר כתיבה שחבל על הזמן.. אבל גם שאינפקטד של פעם לעולם לא יחזרו
אה ותגיד תודה שעזרתי לך בגלדיאוטס P:
חחח איזה סחיטה =]
תודה גבר
לא יקום ולא יהיה על התרק
אייייייפפפפפפפפפפהההההההההההההההההה ממממממממממייייייייייייייי סלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
איזה פצצות של תרק איזה צעקות חולניות מוצי אותך מהשלווה מכניס אותךךך לעולם אחר
דיסק סבבה לאללה כיף לשמוע מרענן אבל לא הייתי אומר עלו מטורף ממש לא
מה לעשות מסתפקים במה שמשחררים דיסק טוב !
פרוגקט 100 תרק מרענן מזכיר אותם איך שהוא מדליק אותך מכבה אותך מכניס אותך לדברים שלא חשבת
תהנו שווה הורדה
זה יצא היום הדיסק לא?
בכל מקרה הורדתי ממקום אחר כבר באתי להעלות לפה אבל כבר ראיתי שהקדמת אותי ^^
האלבום הזה רחוק מאוד מפסייטראנס עד כדי כך שאפשר אפילו לא להגדיר אותו כטראנס אלא כמשהו אלקטרוני אחר...
אני לא אומר שזה רע, דווקא לאינפקטד יש סגנון מאוד יחודי לא משנה מה הם יעשו.\
תראה: סמשינג עם ג'ון דייויס הסולן של קורן, ריידרס (האחרון) רימקס של הDOORS וקילינג טיים עם פרי פארל הסולן של ג'אנס אדיקשיין.
אלה שלוש טראקים מבוססי רוק בעליל, חוץ מאלה רוב האלבום נורא קרוב לסוג כלשהו של רוק אלטרנטיבי...
יכול להיות שעוד 10 שנים נסתכל לאחור על האלבום הזה כתחילתו של סגנון חדש...
קרוקר: הוא עדיין לא יצא (רשמית) זה דליפה מלפני כמה ימים כבר
נוספה ההורדה =]
תהנו!!!
אלבום חזק אבל לפי דעתי לא עובר את Vicious Delicous..
נערך בפעם האחרונה על ידי the dark angle : 30/08/09 ב 16:07
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The beauty is in the eye of the BEER holder
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
למה בדיוק אתם מפרסמים פה עוד לינקים? אחרי שהעלתי את האלבום במשך שעה וחצי? מצטער מייק אבל אני מוחק את שלך
זה שאתה פירסמת את הנושא ראשון לא נותן לך זכות בלעדית על השחרור, זה אחרי הכל משהו גנוב שלקחת ממקום אחר אז אין לך שום בלעדיות. באותה מידה יכלתי לפתוח נושא חדש ולשים שם לינק, אבל למה? זה סתם יצור ספאם מיותר.
תכבד את ההחלטה וזהו.
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
עכשיו אני לא נכנס לריבים או משהו אבל מה ההבדל בין הלינק שלי לשלך? הרי זה אותו שרת ושלך שוקל קצת פחות
אני מעלה ממשתמש פרמיום, שאם מורידים משם אני יכול להמשיך לקנות נקודות ולהרחיב את המנוי לעוד זמן.
יש גם פלאק אבל גם הוא מהפרומו אז זה לא כלכך משנה...
פאקינג אלבום מטורף אנשים 2??@^?
תודה
כבוד בין גנבים? אין כזה דבר חבוב
אם היית קונה את האלבום ומפיץ אותו מכספך זה משהו אחר
כל כך הרבה זמן חיכיתי לאלבום הזה!# וזה פאקינגגגגגגגג אלבום ענקקק.. איןןן הם אף פעם לא מאכזבים D:
תודה אחי
Thx Man !!!
חביב חביב אבל ציפיתי מאינפקטד קצת לחזור למקורות ולהראות שהקו שהם הלכו בו בתקופה האחרונה ירגע והם ישחררו דברים בסיגנון שגרם לכולם להתאהב בהם מההתחלה...
אשכרה אנשים חיים בסרט עוד מ2004 שאינפקטד יחזרו לדה גדרינג/קלאסיקל...זה בחיים לא יקרה
לא כל עוד דובדוב השיכור המפגר הזה ימשיך לתפסו מעצמו מלך....
בקיצור עדיף להנות ממה שהם עושים עכשיו במקום לחלום על פעם......
ד"א להגיד "כולם להתאהב בהם" לא נכון כי מבחינה מסחרית הם היו נפילה אז מי זה כולם?
אחלה אלבום תודה
נערך בפעם האחרונה על ידי L1@R : 06/09/09 ב 14:45