מציג תוצאות 1 עד 28 מתוך 28

סיפורי אלכוהול, סקס וסמים

זהו דיון על סיפורי אלכוהול, סקס וסמים בתוך פורום סיפורי סטלה, חלק מקטגורית איזור הסטלה; טוב כמו שאומרים אמרנו הכל אז במקום שכל אחד ייפתח אשכול כזה נרכז הכל באשכול אחד משהו בדומה לנוסח של ...

שתף |
    ^Lny מנותק תואר כבוד

שם פרטי
    לינוי
    קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל סיפורי אלכוהול, סקס וסמים

טוב כמו שאומרים אמרנו הכל אז במקום שכל אחד ייפתח אשכול כזה נרכז הכל באשכול אחד משהו בדומה לנוסח של עץ הפאדיחות אני ישים בינתיים דביק נראה איך זה הולך...

נערך בפעם האחרונה על ידי ^Lny : 08/06/09 ב 03:53
    לחצו לייק וקבלו תכנים איכותיים ישירות לפייסבוק Like us

Useless Mind מנותק סטלן מתחיל

קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל חוזר: סיפורי אלכוהול,סקס,וסמים

כדאי שאני לא אספר מה שאני עשיתי בסילבסטר יש פה ילדים קטנים יגידו לי נו אז מה מה זה עושה אותך גבר או שאני דפוק שאני עושה את זה ושטויות כאלה

`iL4Yz מנותק סטלן מתחיל
    הסמל האישי של `iL4Yz
    קיבל לייק
    0 פעמים

i love take cristal and put in my muse:confused:

^y0Naz מנותק סטלן בסטלה

קיבל לייק
    0 פעמים

ציטוט במקור פורסם על ידי `iL4Yz צפה בהודעה
    i love take cristal and put in my muse:confused:
    Muse?.
    עדיף לא לדבר כפרה

Useless Mind מנותק סטלן מתחיל

קיבל לייק
    0 פעמים

דוגרי אל תגיד פה דברים לא במקום יש פה אנשים מעפנים אבל יש גם סבבה:בסד:

Barel מנותק סטלן לא פראייר
    הסמל האישי של Barel
    קיבל לייק
    0 פעמים

חחח...

Heroin מנותק סטלן מתחיל

קיבל לייק
    0 פעמים

הייתה איזו פעם שסתם ישבנו בשכונה ודפקנו חגיגות
    היה גם חום,אז עישנו.
    אנחנו יושבים[אני ידיד וחברה] מסטולים מהתחת כמו איזה נרקומנים
    בספסל מול הבית שלי,זרוקים
    וזה היה לילה שחור
    פתאום נכנס כזה לשכונה אוטו נראה בדיוק כמו בילוש ואנחנו יושבים כזה החלפנו מבטים
    יושבים הכי רגועים שהצלחנו להיות,הרי אנחנו מפוצצים בסטלה
    קיצור הוא בא,עושה לנו כזה מה אתם עושים פה וזה
    ואז הוא כזה:"מה לא ישנתם צהריים?"חחחחח מפגר
    אח"כ הוא נסע לכיוון בית ליד שלי החנה תאוטו 20 אלף פעם ונכנס לבית.
    אח"כ ישר נכנסנו אליי לבית התחלנו להעיף את כל מה שהיה אצלי חחחח וכולנו בסרטים
    בסוף זה היה שכן שלי שלא זיהיתי בכלל והוא היה עוד יותר מסטול מאיתנו

Iluh מנותק סטלן מתחיל

קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל

ישבנו אני ועוד כמה חברים ביום העצמאות במקלט של חבר שתינו וודקה טוב איזה ילדה אחת שהבאנו בת אלף שרמוטה עלתה לבניין והתחילה לבכות יענו נכנסה לדיכאון (דלביובים חברים שלי הביאו ילדה קטנה) טוב כל השכנים יצאו העיפו אותנו מהמקלט אמרו שלא ניכנס לשם יותר טוב הלכנו ישבנו בגינה פה ושם עשינו קצת רעש כי היינו מסטולים חזרנו למקלט אנחנו רואים את כל הספות והדברים בחוץ התחלנו להחזיר אותם פנימה ואז ישבנו בגינה ממול כולנו מסטולים מהתחת טוב אני רואה בילוש עוצר ליד הבית של חבר שלי איפה שהמקלט אני כזה עושה לכולם בילוש 2 חברים שלי ברחו ישר ואני התחלתי להרים עוד חבר שהיה מסטול רצח כי לא היה עליי לחץ לא ראו אותי פתאום אני מסתובב אני רואה 3 בלשים רצים אלינו עזבתי את חבר שלי התחלתי לרוץ רצו אחרי 2 בלשים איזה 5 דקות וצועקים לי ת'עצור יבן זונה אנחנו נזיין אותך ואני כולי בפחדים אני ממשיך לרוץ פתאום אני מרגיש משהו פוגע לי בגב זה היה מכשיר קשר וזה היה שיא הכואב נפלתי ישר על הרצפה הביאו לי בעיטות ואז הצמידו אותי לרצפה והלש עושה לי יבן זונה איך עייפתה אותי ואני כולי מסטול לא עשיתי כלום עזבו אותי בסוף הכניסו אותי לאיזה בניין עשו עליי חיפוש ושחררו אותי חח.

leon.yac מנותק סטלן מתחיל

שם פרטי
    לאון
    קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל

ציטוט במקור פורסם על ידי Iluh צפה בהודעה
    ישבנו אני ועוד כמה חברים ביום העצמאות במקלט של חבר שתינו וודקה טוב איזה ילדה אחת שהבאנו בת אלף שרמוטה עלתה לבניין והתחילה לבכות יענו נכנסה לדיכאון (דלביובים חברים שלי הביאו ילדה קטנה) טוב כל השכנים יצאו העיפו אותנו מהמקלט אמרו שלא ניכנס לשם יותר טוב הלכנו ישבנו בגינה פה ושם עשינו קצת רעש כי היינו מסטולים חזרנו למקלט אנחנו רואים את כל הספות והדברים בחוץ התחלנו להחזיר אותם פנימה ואז ישבנו בגינה ממול כולנו מסטולים מהתחת טוב אני רואה בילוש עוצר ליד הבית של חבר שלי איפה שהמקלט אני כזה עושה לכולם בילוש 2 חברים שלי ברחו ישר ואני התחלתי להרים עוד חבר שהיה מסטול רצח כי לא היה עליי לחץ לא ראו אותי פתאום אני מסתובב אני רואה 3 בלשים רצים אלינו עזבתי את חבר שלי התחלתי לרוץ רצו אחרי 2 בלשים איזה 5 דקות וצועקים לי ת'עצור יבן זונה אנחנו נזיין אותך ואני כולי בפחדים אני ממשיך לרוץ פתאום אני מרגיש משהו פוגע לי בגב זה היה מכשיר קשר וזה היה שיא הכואב נפלתי ישר על הרצפה הביאו לי בעיטות ואז הצמידו אותי לרצפה והלש עושה לי יבן זונה איך עייפתה אותי ואני כולי מסטול לא עשיתי כלום עזבו אותי בסוף הכניסו אותי לאיזה בניין עשו עליי חיפוש ושחררו אותי חח.
    חחח...

omrig14 מנותק סטלן מתחיל

קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל

אני לפני שבוע יצאתי עם חברים והיינו באיזה גן שעשועים ובצד השני של הגן יש ילדים מי"ב שסיימו בית ספר

חשו גברים הביאו קססות

הקיצר אנחנו פתחנו רק נרגילה...

פתאום באמצע הסטלה והצחוקים מגיעות 2 ניידות של בלשים דופקות חאראקה על המדרכה יוצאים איזה 6 שוטרים

ואחד הסטלנים מי"ב במקום לסתום ת'פה מתחיל לצרוח "זרוק זרוק ת'קססה" כמו מפגר......

הקיצר השוטרים עשו עלינו חיפוש החרימו לנו את הנרגילה הטבק והגחלים ושלחו אותנו הבייתה....

כושילירבאק זו הייתה נרגילה של חבר............

!Gone! אורח

ברירת-מחדל

ציטוט במקור פורסם על ידי Iluh צפה בהודעה
    .

חח אחי מבין אותך ליברוח משוטרים זה לא הכי כיייף בעולם ועוד עם 25 ליטר בינזין חחח

BlueBerry מנותק אדמין בשרת GTA-RolePlay

שם פרטי
    ירון מלו
    קיבל לייק
    74 פעמים

ברירת-מחדל

שמעו סיפור אף לכם הפוני לגב
    לילה אחד חשוך אני וחברים גדולים כזה יושבים בפארק חברים בני 23 22 בגילאים האלה
    מעשנים נרגילה שותים אלהכול .
    פיתאום בא עלינו 2 בילוש סוסים אני וחבר שלי ברחנו דווקא במזל הצלחנו לברוח לו היה מהיר בן זונה
    ונשארו שם 3 חברים שלי בני 23 22 משהו כזה הביאו לבילוש בוקס לשן שברו לו תשן וברחו
    יום אחרי בא לשכונה שלנו בילוששש בא כזה ומחפש תילדים
    מזלל לא זיהההה אותנו היה מזזזההה אותנו היה מזיין אותנו

סיפור אמיתי

REDEMPTIO מנותק סטלן מתפתח

קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל

ציטוט במקור פורסם על ידי "booly" צפה בהודעה
    פיתאום בא עלינו 2 בילוש סוסים אני וחבר שלי ברחנו דווקא במזל הצלחנו לברוח לו היה מהיר בן זונה
    ונשארו שם 3 חברים שלי בני 23 22 משהו כזה הביאו לבילוש בוקס לשן שברו לו תשן וברחו

סיפור אמיתי
    נשמע כמו חרטא אבל נזרום... חח

mmaaxxiimm מנותק משתמש חסום

קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל

חחחח קרועים אתם

פעם שתיתי אם חברים באזור רחוק מהבית ושתיתי כל כך הרבה שלא הצלחתי ללכת הביתה אז אמרתי לאמא שלי שאני ישן אצל חבר
    ובסוף האידיוט ניזכר שהוא לא לקח מפתחות כי סבתא שלו היתה בבית שהוא הלך והיא נסעה מהעיר אז בסוף ישנו במדרגות של ביניין של ידידה שלי
    בקומה הכי למעלה איפו שיש תכבלים וכל הדברים האלו של המעלית דווקא היה נחמד כי היו שם מיזרונים כי פעם היתה לנו זולה שם וגם ידידה שלנו הביאה לנו שמיכות XDDDDDDDDDDDDDDDD
    בסוף היה כיף עישנו שם ובסוף נירדמנו אבל היה לי כזזזזזזזזזזזזזזזה כאב גב בבוקר הלכתי כמו איזה עקום יומיים XD.

liori1120 מנותק סטלן מתחיל

שם פרטי
    ליאור
    קיבל לייק
    0 פעמים

ברירת-מחדל חוזר: סיפורי אלכוהול, סקס וסמים

חחחח

eylon995 מנותק סטלן מתחיל

שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    0 פעמים

חחח ל"ג בעומר 2010 ישבנו איזה 10 ילד סביב נגילה במעל כמו סטלנים מתים.. במשך 4 שעות פשות לא הפסקנו לעשן...
    אח"כ הבאתי תפינדלנדיה שתינו וזהה אני רק תפסתי ראש ואז הלכתי עם חבר שלי שהיה שיכור להשתין..
    אוקי משתינים משתינים.. קיצור אמצע השתינה הוא מסתכל עלי בחיוך כזה דפוק כזה ומתחיל להשתיןן עלייי חחחחחחחחחחחח אני דופקק טיסהה ואח"כ התחיל לזרוק עלי עבניםם וזה...חחחחחחחחחח איזה קטעיםם

eylon995 מנותק סטלן מתחיל

שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    0 פעמים

ציטוט במקור פורסם על ידי Yaron_Malul צפה בהודעה

סיפור אמיתי

אשכרה נשמה כמו חרטהה

CrazySmoker מנותק סטלן מתחיל
    הסמל האישי של CrazySmoker
    שם פרטי
    CrazySmoker
    קיבל לייק
    0 פעמים

אני זוכר את היום ששתיתי קצת הרבה אלכהול אחרי זה כאב לי הראש שברתי בטעות כוס ככה ספרו לי אפילו לא זכרתי חח.. XD לא ממש אוהב משקאות חריפים

shefer_satla מנותק משתמש חסום

שם פרטי
    ליאור
    קיבל לייק
    0 פעמים

וואלה דפוקים אתם!!
    בכיתה ז' בלג בעומר עשינו איזה 15 איש מדורה והכל
    4 נרגילות,אחד אבסולוט אחד קלנביץ' נקי ואחד בטעם מלון.
    קיצר אני הייתי מזה מטומטם לא ידעתי עם הנרגילה עובדת או לא.
    אז אחרי שעה ככה נופל לי הגחל אז כזה לא יודע מה לעשות =]
    אח"כ בשעה 12 חצות פתחנו את הוודקה
    אני לא שתיתי הרבה בכלל...4 כוסות...
    אני ישבתי בכלל כמעט כל הלילה על הנרגילה
    בשעה 2 וחצי שני אנשים מתחילים לריב על הדבר הכי מפגר...
    אחד מהם תופס לשני את העגיל בגבה ומתחיל למשוך לו מנסה לתלוש לו!!!!!
    חחחחח אני עד עכשיו מת מזהה
    לסיכום:
    חזרתי חולה מת 40 חום
    בחילה של כמה ימים
    אבל וואלה היה כיייףףף

ultrawave מנותק סטלן אחושרמוטה
    הסמל האישי של ultrawave
    שם פרטי
    אודי
    קיבל לייק
    30 פעמים

חחחחחח סטלנים מתים אתם אנחנו בל"ג בעומר שנה שעברה היינו איזה 30 40 ילדים ככה הזמנו בסיטונאות מלא וודקות וערק וכל אחד הביא נרגילה 2 קיצר ישבנו שם כל הלילה וזה בערך מ 2 בבוקר התחיל כל הסטלה ישבנו כזה מפוזרים בחוף וזה והיו שם כמה ילדים מיתלהבים מ כיתה ט'(היינו ילדים כיתות ו' עד י'א י'ב) אשכרה התחיל מכות מוות זרקו עלינו מקלות סבא אז התחלנו להביא להם מכות ואיך שזה ניגמר היו שם איזה שניים שלוש ילדים שרצו להיתאבד הם הורידו שני פינדלפיה עם אשכוליות חבר שלי שתה שתי כוסות מזה התחיל להקיא את הנשמה שלו והיה שם עוד איזה ילד סטלן אני לא מכיר אותו ביכלל התחיל להביא לי חיבוקים וזה העפתי אותו הוא התחיל ליבכות ואני רק צוחק עליו חחח =] ואז בא אלי חבר שלו ביקש מימני להוריד לו כאפה הורדתי לו את הכאפה הכי חזקה שלי הוא נפל על הריצפה ואמר תודה חחח

והיה עוד משהו קצת דפוק השנה בל"ג בעומר ישבנו כל הכיתה על נרגילה וזה בלילה(אנחנו הכיתה הכי מפגרת בעולם) באו כמה ילדים שאנחנו מכירים מסטולם תחת באו לקחת "שאכטה אחת מהנרגילה" הבני זונות הורידו חצי ראש אבל לא היה להם נוח אז הם רצו לשבת באו ביקשו אחד אחד באו ראו שלא עובד להם אז עשו כאילו הם הולכים באו להביא לידידות שלי נשיקה אחד מהם בא חטף להן את הכיסה הן קלטו אותו התחילו להרביץ לו חחח אני וחבר שלי נישפכים מצחוק אז ההוא שחטף את הכיסא אומר לה את רוצה אותו קחי אותו וזרק אותו לאש אז מהר קפצתי לאש כדי להוציא את הכיסא למה לא נעים כיסא של חבר באו הבני זונות לקחו לי את הכיסא זרקו לאש הוצאתי גם אותו באתי היתישבתי וההם לא מוותרים ממשיכים והחרא שאיאפשר לעשות להם כלום למה הם מסטולים רצח יכולים לידחוף אותי לאש אז מה הם עשו לקחו לי את הכובע והיתישבו אז לקחתי להוא שלקח את הכובע את הכובע שלי בחזרה ועמתי ליד הנרגילה ועישנו ביחד כאילו כלום ככה עד שהם הלכו

אך איפה הסטלה שהיינו קטנים וסטלנים כמו ארנבת על באנגים

שם פרטי
    ליאור
    קיבל לייק
    0 פעמים

ציטוט במקור פורסם על ידי ultrawave צפה בהודעה
    חחחחחח סטלנים מתים אתם אנחנו בל"ג בעומר שנה שעברה היינו איזה 30 40 ילדים ככה הזמנו בסיטונאות מלא וודקות וערק וכל אחד הביא נרגילה 2 קיצר ישבנו שם כל הלילה וזה בערך מ 2 בבוקר התחיל כל הסטלה ישבנו כזה מפוזרים בחוף וזה והיו שם כמה ילדים מיתלהבים מ כיתה ט'(היינו ילדים כיתות ו' עד י'א י'ב) אשכרה התחיל מכות מוות זרקו עלינו מקלות סבא אז התחלנו להביא להם מכות ואיך שזה ניגמר היו שם איזה שניים שלוש ילדים שרצו להיתאבד הם הורידו שני פינדלפיה עם אשכוליות חבר שלי שתה שתי כוסות מזה התחיל להקיא את הנשמה שלו והיה שם עוד איזה ילד סטלן אני לא מכיר אותו ביכלל התחיל להביא לי חיבוקים וזה העפתי אותו הוא התחיל ליבכות ואני רק צוחק עליו חחח =] ואז בא אלי חבר שלו ביקש מימני להוריד לו כאפה הורדתי לו את הכאפה הכי חזקה שלי הוא נפל על הריצפה ואמר תודה חחח

והיה עוד משהו קצת דפוק השנה בל"ג בעומר ישבנו כל הכיתה על נרגילה וזה בלילה(אנחנו הכיתה הכי מפגרת בעולם) באו כמה ילדים שאנחנו מכירים מסטולם תחת באו לקחת "שאכטה אחת מהנרגילה" הבני זונות הורידו חצי ראש אבל לא היה להם נוח אז הם רצו לשבת באו ביקשו אחד אחד באו ראו שלא עובד להם אז עשו כאילו הם הולכים באו להביא לידידות שלי נשיקה אחד מהם בא חטף להן את הכיסה הן קלטו אותו התחילו להרביץ לו חחח אני וחבר שלי נישפכים מצחוק אז ההוא שחטף את הכיסא אומר לה את רוצה אותו קחי אותו וזרק אותו לאש אז מהר קפצתי לאש כדי להוציא את הכיסא למה לא נעים כיסא של חבר באו הבני זונות לקחו לי את הכיסא זרקו לאש הוצאתי גם אותו באתי היתישבתי וההם לא מוותרים ממשיכים והחרא שאיאפשר לעשות להם כלום למה הם מסטולים רצח יכולים לידחוף אותי לאש אז מה הם עשו לקחו לי את הכובע והיתישבו אז לקחתי להוא שלקח את הכובע את הכובע שלי בחזרה ועמתי ליד הנרגילה ועישנו ביחד כאילו כלום ככה עד שהם הלכו

אך איפה הסטלה שהיינו קטנים וסטלנים כמו ארנבת על באנגים
    חח אחיי התעללו בכם =]

הסמל האישי של ultrawave
    שם פרטי
    אודי
    קיבל לייק
    30 פעמים

חחחח אשכרה אבל מה אתה חושב אנחנו פראירים באלה עם המקלות סבא אתה יודע איך ניכנסנו בהם היה שם איזה אחד שהיה איתנו לא זוכר איך קוראים לו ניקיטה ניראה לי רוסי אחד הסוסים לכך סלע מהסלעים הקטנים האלה בחוף עם השפיץ זרק לבן אדם בראש חחח אני לא אשכך את זה בחיים כולם היו מסטולים תחת

שם פרטי
    ליאור
    קיבל לייק
    0 פעמים

סטלן פלוס פלוס =]

הסמל האישי של ultrawave
    שם פרטי
    אודי
    קיבל לייק
    30 פעמים

חחח אני בכל זאת סטלן מתחיל אתה סטלן מתפתח

khmh מנותק סטלן מתחיל

שם פרטי
    אורי
    קיבל לייק
    0 פעמים

אני וחבר ישבנו על סמירנוף ישבנו צחקנו שעתיים הגיעו כמה ילדים ושכבנו

הסמל האישי של ultrawave
    שם פרטי
    אודי
    קיבל לייק
    30 פעמים

^רק ילדים או גם ילדות (=

piniballs מנותק סטלן מתחיל

שם פרטי
    מאור
    קיבל לייק
    0 פעמים

פעם היינו מעשנים נרגילה ופעם אחת היינו בסטלות רצח אז הלכנו מאחורי הזולה שבנינו שמנו מזרונים הורדנו חולצות ופשות עשינו מלחמות כאפות,הורדתי לו איזה 20,000 כאפות שורפות אש והוא כולו אדו בגב בא להוריד לי כאפה בלחי התכופפתי אז הוא פיספס ניצלתי הזדמנות ודפקתי לו ראסיה לבטן! אז הוא תקע נוד מרוב לחץ,המצחיק הוא שלא הרגשנו כלום היננו תחת השפעת הנרגילה חחח

ParkH מנותק מנהל פורום ראפ והיפ הופ
    הסמל האישי של ParkH
    שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    34 פעמים

ציטוט במקור פורסם על ידי piniballs צפה בהודעה
    פעם היינו מעשנים נרגילה ופעם אחת היינו בסטלות רצח אז הלכנו מאחורי הזולה שבנינו שמנו מזרונים הורדנו חולצות ופשות עשינו מלחמות כאפות,הורדתי לו איזה 20,000 כאפות שורפות אש והוא כולו אדו בגב בא להוריד לי כאפה בלחי התכופפתי אז הוא פיספס ניצלתי הזדמנות ודפקתי לו ראסיה לבטן! אז הוא תקע נוד מרוב לחץ,המצחיק הוא שלא הרגשנו כלום היננו תחת השפעת הנרגילה חחח
    מה אתה גנוב
    איזה השפעה יש לנרגילה

לא תוכלו לשבור אותנו אלף ניידות
    אם ראש הממשלה יבוא ניתן לו גם כן ג'וינט
    אל תעשה לי פרצופים אדון שוטר
    אני לא פוחד ממך פשוט מדליק אחר ואומר

נושאים דומים

1. פרסום / אחמד וסלים כל הפרקים
    על ידי Ha[M]us בפורום בדיחות, הומור וצחוקים
  2. אחמד וסלים
    על ידי Evil^Soulz בפורום מה שבראש
  3. Mages - סרטים על קוסמים.
    על ידי נתיניו בפורום Knight Online
  4. אחד הקוסמים הטובים בעולם !!!!! בסרטון מדהים !
    על ידי Spit-Fire בפורום מה שבראש
  5. סיפורי מייק
    על ידי TrunX בפורום Lineage II

הרשאות פרסום

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
פורומים | מזרחית | משחקים | סרטים | תוכנות | הבורר 3 | עספור | דקסטר | Sphinx Search

סטלה זון בפייסבוק הפוך לאוהד!  סטלה זון בטוויטר עקוב אחרינו
eXTReMe Tracker