זהו דיון על עץ הפאדיחות בתוך פורום סיפורי סטלה, חלק מקטגורית איזור הסטלה; יאו אתם לא יודעים מה קרה 2 דברים הכי קוראים ביום השואה... --> 1) פעם כשהייתי בכיתה ד' אז בדיוק ...
יאו אתם לא יודעים מה קרה 2 דברים הכי קוראים ביום השואה...
1) פעם כשהייתי בכיתה ד' אז בדיוק בצפירה היה טקס כזה קטן אז בדיוק כשהצפירה התחילה מישהו הביא נוד מזה ארוך אחד מהכיתה שלי כל הכיתה צחקה עליו... יואו איזה קורע זה היה
2) משהו רציני באמת!!! היה לנו איזה בכיתה ו' שוב טקס אז הבנות רקדו ריקוד ובדיוק כשסיימו מישהו הביא נוד חזק לעאלה וזה היה באולם אחד ... כולם נחנקו שם.. חח

טוב הנה אחד טוב זאת לא פאדיחה שלי אבל בכל זאת אני יספר
הקיצר אני וחברים שלי היינו בקניון אז הלכנו לשירותים השתנו ופתאום חבר שלי התחיל לעשות קולות כאלה
כמו הווווווו יאאאאאאא(בצחוק)חח אחר כך אני והחבר השני יצאנו וההוא עוד ממשיך להשתין ולעשות קולות
פתאום איזה איש נכנס לשירותים וההוא לא יודע שהאיש נכנס הדלת סגורה שם הוא עוד ממשיך לעשות קולות והאיש כזה לא מבין מה יש פה אני וחבר שלי נשפכנו!
חחחחח
חח מיכאל איזה שרוט הוא
אתמול זה קרה .
כזה אני יוצא עם חברים בלילה וזה , וקבענו עם עוד איזה 4 ילדים .
סבבה , באו וזה , עישנו סיגריה ( לא אני , אני נרגילה מקסימום לא משנה ) פתאום איזה אחד כזה עומד מסתכל וזה , אומר להם , אתם יודעים שעם אתם תעשנו הזין לא יעמוד , חחחחחחחחח
ואז חבר שלי הדפוק עושה , אה , אז לאבא שלי לא עומד את עכשיו ?
חחחחחחחחחחחחחח , איזה ענק זה היה
תגידו לי זה פאדיחות?
בואו שמעו את שלי..
פעם אחת כיתה ז' שנה שעברה היה שיעור עידוד קריאה קיצור כל אחד הביא ספר משלו ושטויות אז ידידה שלי הביאה ספר של יעני ילדים מתבגרים וכאילו רשום שם דברים על אוננות אז עשיתי לידידה שלי והדגמתי לה כאילו איך הבנות מאוננות ושמתי אצבע בפה והמורה שלי הסתכלה עליי!!!
ואתם יודעים מזה ללמוד איתה שנה שלמה אחר כך?!
אה ועוד דבר אוננתי פעם אחת בבית שלי ואחותי תפסה אותי:sad: :sad:פפפפאאאאאאדדדדייייייייייייחווווווותתתתתתת:sad:
נערך בפעם האחרונה על ידי Luc1feR : 18/07/07 ב 05:58
^^גם אחותי תפסה אותי ליפני כמה שנים :/ אתם לא מתארים לעצמכם את הפאדיחות לא יצאתי מהחדר חודשיים
סליחה על הדאבל היה לי באג כזה באתר לא יודע :X
וואי אחי התייה לי פדיחה אחת ענקית איזה מורה שמנה אחת שלנו למדה אותנו תנך ואז נפל לה המחברת היא היתקופפה להרים את המחברת היא שיחררה וואחד נוד וכולה בפדיחות יוצת מהכיתה אומרת 5 דק' היא חוזה שלא יהיה רעש....חחחחחחח...איזה צחוקים היו...
דרך אגב היא חזה אחרי איזה 20 דק'...
אני יושב עם איזה אחד... פתאום אני מגלה הוא גר לידי..!!
מדברים וזה...ואז אני עושה לו כזה "מכיר את שני(שם בדוי)?" הוא עושה לי "איזה שני" אני עושה לו "נו זאתי השרמוטה שכל פתח תקווה עברו עליה.. שם משפחה טובי"
פתאום הוא עושה לי כזה: "כן.. היא אחותי"...
באמא שלי באותו רגע היה בא לי לדפוק לעצמי כדור בראש..
חח זה שמעליי הרג אותי טוב תקשיבו בכיתה ז ככה לפני שנה הלכתי עם איזה מישו מכות פתאום כזה יוצא לי נזלת והיו שם מלא חברים שלי וזה וצחקו עליי עד היום(כולה שנה) אבל דווקא יצא טוב כי מי שהלכתי איתו מכות גם צחק ואז הרבצתי לו שהוא צחק
עוד משו אחד הדברים נראה לי סיפרתי את זה פעם:
לפני שנה חבר שלי בא אליי אחרי בצפר ואני אכלתי תאוכל שאמא שלי שמה לי ואני הבאתי לו פיתה עם חומוס קיצר אני גמרתי את שלי והייתי עוד רעב ונשאר לו כזה חומוס אז אני בא אוכל וזה היה לזה טעם מוזר כזה אני שואל את חבר שלי מה:"מה עשית לחומוס?" והוא אמר לי שזה השמוחטה שלו שהוא ירק בצלחת ואני אכלתי את זה את כל זה עד היום אני נגעל מזה ואני לא מסוגל לקחת ממנו אוכל בלי שראיתי מה הוא עשה עם זה קודם
היינו בשיעור אנגלית והמורה קראה איזה כתבה שאומרת שאפשר לדעת מה האופי של איש לפי הכתב שלו
קיצר היא הסבירה שגם היא יודעת מה האופי של כל אחד מאיתנו לפי הכתב
אז באתי לה ביציאה כי חשבתי שלא ישמעו כי היה רעש אז אמרתי
ועליי רואים שאני חרמן??
והיה שקט והיא התסכלה עליי ואמרה לי רק בכתב רואים את זה ואיזה פדיחההההההההההה:laugh:
חחחח בטח הכי לא נעים זה לראות אותה אחרי הפאדיחה כזה.. לא יודע מה להגיד.. חח
תשמעו פאדיחה לפני הרבה שנים היה לי אופניים כאלה מעפנות קיצור אני נוסע וזה עכשיו הסתכלו עליי בדיוק איזה 3 קוזינות ואני בתור ילד קטן איך אני ירשים אותן? ירים גלגל כמובןןןןן... כולי מרים גלגל כזה משחק אותה מקצוען פתאום בוםם נכנסתי באיזה 7 ארגזים של קלמנטינות של איזה דוכן ירקות.. חחח כולי התכסתי בקלמנטינות איזה פאדיחה.. :tongue:
חחח קרועים אתם אל תדאגו אני לא יאכזב
טייול שנתי כיתה ז' בירושלים אף אחד לא מכיר תשני סתם הלכנו כמה בנים שהכרתי ליפני. הקיצר הלכנו תמיד בסוף של הסייור ובסוף הלכנו לאיבוד איזה חצי שעהה המורות חיפשו אותנו והכול באשמתי... לא משהו אה בו נמשיךך..
עדיין בכיתה ז' הינו למטה ויצאנו מהחלון והיו למעלה כיתה ז' אחרת הקיצר עשינו קרבות אוכל וזה פתאום חבר שלי מביא צעקה רק שלא תצא לנו איזה מורה אחרי שניה היא יוצאת מלמעלה ואוכלת לחמניה לפנים
*זה קרה לפני משהו כמו 5-6 שנים שהיית בכיתב ב'-ג' היינו צריכים לעשות טקס חנוכה והיינו צריכים לעשות חסרות וזה אז עשינו גם חזרה גנרלית כזא'תי שכל המורות + המנהל / חצי שכבה תראה , אז הייתי חולה באותו יום ושבאתי להגיד את הטקסט שלי על הבמה הקאתי בכמויות ושהמורה ניסיתה להביא אותי למזכירות הקאתי בדרך וגם חברה שלי התביישה (באותה תקופה) ROFL
*שהייתי בגיל 6-7 אני וחברה שלי (לשעבר) אז עשינו כל מיני שטויות "סקס" (בצחוק) אז פעם אחת שהיא הורידה ת'בגדים ושכבנו ככה על המיטה אז אמא שלה נכנסה ואז היא הלכה לאבא שלי (אנחנו גרנו באותו בניין) , ולא הרגשנו שהוא הלך אז הם נכנסים פתאום הם פותחים ת'דלת רואים אותנו ככה חחחחח יווו היהה בא לי להתאבד =[[
אתם מבינים ? אלעד לא בתול מגיל 6 ..
יפה לך אחי
נערך בפעם האחרונה על ידי tarnegolz : 04/01/08 ב 22:13
לא משהו אישי נגדך אלעד..
אני ממליץ לסגור תפורום הזה..
זה אשכרה סיפורי חרטא :\
שבת שלום
תחילת כיתה ח הייתי קצת חולה וככה הייה לי שילשולים וזה .
טוב מכאן לכאן שכנתי את אמא שלי שאני כן הלך לבית ספר כי בנינו הימים הראשונים של בית ספר הכי סטלה הודו (סטלה כמו בהודו : זכויות יוצרים)
טוב הלכתי איך שאני נכנס לכיתה אני מדבר אם מישהו אני תוקע שילשול וזה חשבתי שה נוד פתאום אני רואה שלשול נוזל לי מהרגל יואווו!!!!
הלכתי הביתה וזה גם שלשלתי בחדר מורים במזכירות ואחר עוד בבית נכנסתי לאמבטיה ושמתי תשוד מתחת לתחת והתחלתי לשלשל ולשטוףף חחחחחחחחחחחחחחח.......
טישה סטלה זה אההה !!!:jiggy:
חחח בכיתה ד' טסתי לאנגליה קיצור היינו באיזה מוזיאון של רכבות אני יודע מה...קיצר הייתה שם זקנה שישנה על איזה ספסל אז ההורים שלי אומרים לי יאללה לך שים עליה יד ונצלם אותך ואני הייתי בטוח זה פסל משעווה חלק מהתצוגה קיצור אני בא שם עליה יד ופתאום היא קופצת מתעוררת ואני בכל הפאדיחות כזה סורי סורי סורי וההורים שלי רק צוחקים עליי=\ לא דיברתי איתם שבוע חחח
קראתי את כולם חחחחחחחח אני נקרע
יום אחד בכיתה ז' התחרמנתי עם חברה שלי במיטה כזה מתחת לסמיכה ואז פתאום יצא לי נאד... :|
לא כיף לא כיף![]()
זה קרה בקיץ וזה אחרי לימודים אני ועוד כמה חבר'ה חתכנו לים
וזה ואני הלכתי לשחות עם בוקס וזה
טוב הכל סבבה ויפה
ואז יצאנו מהמים לעשות סיבוב על החוף
וזה ניפתח לי הכפתור מהבוקסר והזיין יצא אחוצה ואני לא הרגשתי את זה ולא כלום
ואחרי כמה סיבובים חבר שלי התחיל לצחוקקק אחושרמוטה ואני כזה "מה?"
תירא ואני כולי כוסעמקקקקקקקקק היתביישתי לעבור משם שלחתי את חבר שלי שילך ויביא
ת'דברים שלי
אין לא חזרתי לאוטו חוף כל השנה...
חחחחחחח
הפאדיחה היחידה שאני זוכר המשפחה שלי הלכה לסיבוב בפרדס שמאחורי הבית שלי ודוד שלי וארוסתו שהולכת להיות דודה שלי בקרוב היו פה גם...אני בפנאן פותח פורנו במחשב שבמסדרון של הבית בקומה השניה חושב הבית ריק עושה בית פתאום ארוסתו של דוד שלי עולה במדרגות קולטת אותי עם הזין בחוץ ופורנו במחשב ואני לא יודע מה לעשותתתתת היא עושה לי "אל תיבהל" והמשיכה כאילו כלום ואחרי זה התנהגנו כאילו כלום.....
לא ממש זוכר פאדיחה שלי אבל נזכרתי בשל חבר שלי הוא סיפר לי שהוא בא לקלל משהו בדלת על משהו שאני לא ממש זוכר אז קיצר הוא בא כזה מתחיל לרדת עליו יא בנזונה כוס אימא שלך אבא שלך מוצץ לגמלים חרמנים ולערבים דרוזים וכאלה פתאום הוא רואה שהילד לא מגיב והילד כזה לאט לאט פותח את הדלת ואבא שלו מאחוריו גאד דמיט חבר שלי קפא על המקום!:laugh::jiggy::o_O:
חח זה קרה השנה בכתה ח' שאני בן 14 אז המורה לוקח אותי הצד ושואל יש לך אינטרנט אני אומר לו כן אז הוא שואל אותי אתה נכנס לאתרים "מגונים" אז אמרתי לו לא חחח אז הוא אומר לי אני יודע שאתה נכנס בגלל שאתה תמיד לא בא לביצפר בגלל שאתה עושה ביד ורואה סקס ובגלל זה כל האיחורים אז לא ידעתיי מה לעשות אזז שתקתי ואמרתי שהוא לא יספר לאמא שלי ולאבא שלי חחח ..!!!
טוב זה לא כל כך מצחיק אבל
שנה שעברה המורה שלי לאנגלית שאפילו אמא שלי מתארת אותה כ רוסיה עקומה מסריחה ומסכנה(לא מגזענות) אקיצר היא התחילה להעשים אותי שזרקתי דברים וכל החרא הזה בסוף הוציע אותי החוצה ואני קזה בעצבים לוחש לכי זדייני יא בת זונה טוב לפחות התקוונתי ללחוש כל הכיתה שותקת מסתקלת אליי יוצאה מהכיתה ואז הם מתחילים להתפקע מצחוק זה הרג אותי
אני כזה כאילו מביא ביד אז המורה נכנסה וראתה אותי עם היד בזין עומד חחח
הבאתה ביד בביתספר??????
לא רעיון טוב![]()