זהו דיון על חחח ניזכרתי עכשיו בסיפור מהיסודי בתוך פורום סיפורי סטלה, חלק מקטגורית איזור הסטלה; זה קצת ארוך אבל מצחיק ניזכרתי עכשין שהייתי בכיתה-ו' אז היה לי בתיק בקבוק מים שעשיתי ב מין שילוב מפגר ...
זה קצת ארוך אבל מצחיק ניזכרתי עכשין שהייתי בכיתה-ו' אז היה לי בתיק בקבוק מים שעשיתי ב מין שילוב מפגר של ערק וקצת וודקה סמירנוף אז בכיתה שתיתי את זה(חשבתי שזה מים ולא הרגשתישזה לא רק היה לזה ריח מוזר) ופיתאום התחלתי להיתמסטל קמתי מהכיסה והתחלתי ללכת בכיתה בזיגזגים כמו דפוק והמורה לא מבינה מה יש לי אבל אחרי זה היה צילצול ואני המשכתי לישתות הורדתי תבקבוק"מים" ונישארתי אם איזה 2 ילדות בכיתה והן צחקו עליי ואני לא יודע למה תפסתי להן בחצאית ומשכתי אותה למטה והן לא עשו כלום פעם עשיתי את זה לזאת אחרי זה לשנייה והן לא הבינו מה יש לי וצחקו אחת על השניה פיתאום אחותה הקטנה של אחת מהן(היא בכיתה ב')ניכנסה היסתכלה ויצאה הלכה קראה לסגן מנהל והוא ניכנס לכיתה קלט אותי על הריצפה מנסה לתפוס אותן ווי זה היה אחד המצחיקים מי שלא

ברור
נכון
אחי משהו פה לא הולך לי איך אתה זוכר אם הייתה מסטול? ויש הבדל ענק בין טעם של מים וטעם של וודקה
חאללס להקפיץ !!