זהו דיון על אני והסיגריות בתוך פורום סיפורי סטלה, חלק מקטגורית איזור הסטלה; חח אולי בדרך כלל כותבים כאן על אלכוהול וסמים אז אני על סיגריות ולא, אני ממש לא מעוניין שיכתבו לי ...
חח אולי בדרך כלל כותבים כאן על אלכוהול וסמים אז אני על סיגריות
ולא, אני ממש לא מעוניין שיכתבו לי שזה דופק ת'בריאות, מן הסתם הרוב פה מעשנים..
בוקר, סיגריה. יורד לגן הציבורי (תודה לאלוהים שיש גן ציבורי מטר ליד הבית), מעשן בכיף. קאמל, טעם החייםאחרי זה עוד 1 בערב. אני לא מעשן הרבה, ממש קצת. לפעמים 2 ביום, לפעמים אני מגיע מקסימום ל-4 ויש ימים שאני בכלל לא מעשן..
זה נותן לי את ההפסקות הקטנות האלה, המרגיעות.
בבוקר - פתיחת היום, לפתוח ברגל ימין חח.. בדרך כלל בא עם פחית XL. אחרי הסיגריה נמצא במצב רוח הרבה יותר טוב וחוזר לבית לעיסוקים שלי.
בערב- סוגר את היום, חושב על כל מה שעבר עלי במשך היום תוך כדי הסיגריה. אני יודע שזה "אשליה" אבל הסיגריה באמת עוזרת לי להתרכז ולחשוב בראש צלול (טוב, ריאות לא כ"כ צלולות חחח), ממש פותחת לי את הראש והמוח.
לא חושב שצריך להגזים ולהגיע לקופסא ויותר ביום. רוב המעשנים קופסא או 2 ביום יודו שהם נהנים רק מסיגריות בודדות מתוך ה-20/30/40 סיגריות שלהם במשך היום.
בכלל, אני לא מאלה שהולכים ברחוב עם סיגריות, איך להסביר? אני פשוט לא נהנה מהסיגריות האלה, כי המטרה שלי עם הסיגריות זה להרגע ולחשוב, אז בכל פעם שתראו אותי מעשן זה בספסל בגן, יושב בשקט ובכיף שלי.
תנסו את זה, תקציבו לעצמכם 5-3 סיגריות בערך שתעשנו אותם בזמנים קבועים במהלך היום. לדוגמא 2 בבוקר, 1 בצהריים ו-2 בערב. אפשר לחלק איך שרוצים. אבל ככה אתם תהנו הרבה יותר מהסיגריות ותחסכו הרבה כסף ופשוט תהנו יותר. רק תנסו. תראו איזו הרגשה מדהימה.
טוב, קצת חפרתי אבל אני חייב לפרוק וליידע את האחרים, שלפחות יהנו מהסיגריות שלהם.
תודה

וואלה כמה זמן אתה מעשן? ממתי התחלתה כאילו
כי אתה ממש דומה לי אני לא יכול לעשן הרבה בכלל במועדונים זה מגעיל אותי כמה מעשנים שם
אבל אחרי ארוחה משפחתית או משהו לרדת לגינה הציבורית שזה דקה הליכה מהבית בפנאן או לשבת במפרסת ולנוח זה מרגיע בכיף
שמע זה לא דופק את הריאות אם אתה מעשן בכמות כזאת קטנה
פעם חבר ראה אותי מעשן אמר לי זה דופק את הכושר הגופני לא רק שאני עושה ספורט כל יומיים גם אני אלוף תל אביב בשחייה ודפקתי מקום ראשון בבגרות בספורט
וקרה לי לא מזמן קניתי פקט במועדון פשוט לא יכלתי לעשן שם אחרי 3 סיגריות ב4 שעות זרקתי את הקופסה מלאה לפח זה הגעיל אותי כל כך
חחחח אחלה סיפורים יש פה
לי יש את ה-20 פאקטים(בלוקים) שלי.
בוקר 2 סיגריות על ההתמתחות והלקום ולהרגע בשביל לחשוב על מה אני אעשה היום.
אחריי ארוחת צהריים כי סיגריה אחרי הארוחה זה חובה.לעשות הפסקה להרגע ולהיסתכל קדימה מה אני הולך לעשות בהמשך.
בערב אחרי הארוחה ולאחר מכן כאשר אני יוצא החוצא וממשיך לטייל עד מאוחר אני יכול לסיים 2-3 קופסאות אם אני במסיבה או מטייל עם החברים
אני גומר בין 7-10 פאקטים(בלוקים)... אז חברים אל תקשיבו להורים,השיניים לא נהרסות אני יודע על עצמי,וזה לא משפיע על הכושר הגופני.הסיגריה לא משפיע על הבריאות.הבריאות היא זאת שמשפיעה על הסיגריה(או על הפאקט)(הבלוק) במקרה שלי.אל תידאגו לי - לי יש הרבה תקציב - אבא שלי מנהל מפעל של LM אתם יודעים שב LM יש חשיש יאנו כל קופסא 2 סיגריות???
צודק ככה צריך לעשות(:
גם אני ככה, מעשנת בשביל להירגע ובשביל הכיף שלי..
יותר מידי זה גועל נפש ><"
מקסימום 5 ביום אבל [בזמן האחרון ירדתי ל 3 ביום כי אין לי זמן] כי זה גם חוסך לי כסף וגם לא הורס לי לגמרי את הבריאות..
אבל עם חברים זה יכול להגיע ליותר..<:
חח באמת?:O
ואיפה אפשר לקנות את זה?![]()
אולע תשתוק זה לא נכון עאלק לא משפיע על הבראיות
חח חשבתי אני היחייד שעושה אתזה![]()
אין כמו סיגריה אחרי שאכלת מלא.
וואלה פעם אני עישנתי סיגריות..
היום פעם אחרונה שנגעתי...
פשוט היה לי מלא מחשבות והייתי חייב לחשוב קצת(עבודה,בנות שטויות...)
וואלה זה מרגיע
פעם לקחתי סיגריה,כל העישון לקחתי לריאות,ישבתי בכלל על ערסל...אז אחרי זה לא יודע איך אבל קיבלתי ראש מכל הלקיחות לריאות...
ישבתי חשבתתיי לא זזתי איזה שעהה וואלה הרס לי ת'יום(לא היה לי אח"כ מה לעשות XD)
עזוב אותך מנרגילה עכשיו...סיגריה אתה נהנה כמה דקות אבל וואלה לא יודע מה יש בזה זה מעורר אותך לחשוב בדברים...
וואלה כל אלה שאומרים שהם מעשנים בישביל להירגע מדברים שטויות טוב זה לא ממש שטיות זה באמת מרגיע והכל אבל זה הורס תבריאות אחושמוטה אני גם פעם התחלתי ככה פעם ב סיגריה אחת 2 ובסופו של דבר היתמכרתי ויצא ששלוש שנים בערך(מכיתה ה בערך עד סוף כיתה ז) עישנתי קופסא שתיים ביום אבל אחרי כמה זמן הפסקתי בבום ועכשיו ברוך ה' במשך כל השנה עישנתי רק נרגילה(מה לעשות יש דברים שמיתרגלים אליהם) ובסיגריה אולי נגעתי פחות מ10 פעמים אז הצעה שלי לכולם אל תיגעו אפילו ב1 ליום
הפסקתי D=
^בן אדם חכם^
אני מחפש לעבוד בחו"ל מישהו מכיר עוד אתר חוץ מטרמינל למציאת עבודות בחו"ל?
http://bit.ly/terminalmain
ספאמר
גם אני לא מעשן הרבה אני מעשן פעם בשבוע שבועיים ולפעמים חודש.
עכשיו כשאני מתסכל על עצמי אני מעשן כבר 4 שנים ואף פעם
לא גמרתי קופסה שניים ביום
אני זוכר כשרק התחלתי לקנות הרבה קופסאות הרוב הייתי מחלק ומעשן לי מה שנשאר
שנה שעברה הפחתתי לאיזה 10 ביום (אני לא ספרתי אז זה בערך)
קצת לפני שבועות (החג) התחלתי לקנות קופסה ולשים בבית וכל פעם שאני יוצא לקחת איזה 3 והשאר היו נותנים לי אני שזה מהלך שתמע אבל לא הייתי מעשן הרבה
גם עכשיו אני לא מעשן הרבה רק בבית ספר אין אני חולה על לעשן בבית ספר במחששה חחח כנופיה של איזה 80 ילד מעשנים ואתה מכיר את כולם
אין אחד הדברים